Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, banii din salariu, castigurile din vanzari sau investitiile, mostenirile si fructificarea tuturor inlesnirilor si ajutoarelor materiale vor trece printr-un blocaj sau printr-o stagnare. Nativii vor primi influenta fazei de Luna Plina in Capricorn, din 9 iulie, pe axa celor doua case ale banilor; pe unii ii va pune in situatia de a constientiza o realitate de care n-au tinut cont pana acum, drept pentru care au “zburdat”, cheltuind in stanga si-n dreapta, pe altii, mai lucizi, ii va avertiza cu privire la viitor si la consecintele deciziilor pe care trebuie sa le ia. Fara a atrage un pericol banesc, etapa va avea datele unei replieri responsabile de proiect, de conduita sau de strategie financiara personala.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35 si 12 iulie, dupa-amiaza, idei bune in conflict cu vechile principii de viata, ganduri de marire, de progres, de succes, dorinta de afirmare profesionala sau personala prin initiativa si curaj. Teoretic, nu suna rau; practic, va fi un antrenament util.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52 si 14 iulie, sentimente bune, calde, fata de rude; compasiune si solidaritate cu problemele celor din familie. Dorinta de confort si relaxare. Posibile ipoteze care privesc statutul unui bun imobiliar sau funciar in posesia caruia pot intre pe cai diferite. La sfirsitul saptamanii va incepe sa functionze trigonul (relatie armonica) intre cei doi Benefici (Venus si Jupiter), ceea ce ne sugereaza apropierea de oportunitati si rezolvari prin asocieri necesare si interventii salutare ale unor cunoscuti. Ramane activ, intreaga perioada analizata, trigonul regal alcatuit de Saturn, Uranus si Sensul Vietii (Nodul Nord Lunar) pe semne de Foc, menita sa le dea Sagetatorilor posibilitatea de a infrange niste bariere prin evenimente surprinzatoare sau decizii spontane, aparent, nepremeditate care le permita sa iasa din tiparul pagubos de pana acum.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...