Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, o discutie se poate prelungi pana, tarziu, in noapte. Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, rabdare si metoda in activitatea curenta.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, risipa de vorbe si de argumente intr-o chestiune delicata, care oscileaza intre dreptate si abuz, in un principiu corect si aplicarea lui defectuoasa. Moment sovaitor sau destabilizator in desfasurarea unui litigiu. Atentie sporita la marturiile orale, la depozitiile facute in fata unui reprezentant al legii. Nu e momentul potrivit pentru asumarea unor riscuri sau comportamente excentrice.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018. El va intra, astfel, in casa a XII-a a necunoscutului dar si a bolilor lungi, kharmice ori cronice si va genera situatii speciale. Din pacate, in cazul Sagetatorilor, Jupiter, chiar daca este Marele Benefic si este Guvernatorul lor, se va afla, timp de un an, in cea mai subreda postura zodiacala, favorizand dusmanii, intrigile, situatiile neclare sau chiar nedreptatile.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, unele probleme materiale sau financiare vor fi provocate de prietenii sau de copiii nativilor. E de luat in calcul circumstanta neobisnuita sub care s-ar putea prezenta o problema baneasca ceea ce va face si mai delicata sau mai complicata rezolvarea ei.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, in constiinta Sagetatorilor se va contura dorinta de a lua cea mai corecta decizie si de a redresa o situatie inainte ca ea sa fie compromisa. Nota generala a saptamanii va fi data de perechea planetara Venus/Marte care tranziteaza casa a X-a si care va imprima o dinamica speciala vietii si activitatii publice si/sau profesionale a nativilor care se vor dedica meseriei sau functiei lor obtinand, rezultate multumitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...