Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, Sagetatorii fara a avea vreo suferinta organica concreta, nu vor fi in apele lor. Tot timpul ii va deranja ceva prin disfunctii si dureri.

Intre 9 si 10 ianuarie, multi Sagetatori ar dori sa faca pace, sa fie liniste in jurul lor, intre ei si colaboratori, in casnicie, etc. Vor alege, pentru a-si atinge acest scop, calea dialogului partea proasta este ca nimeni nu va avea nici timp, nici chef sa-l asculte in acele moment, ba, daca el se va indrepta cu aceste intentii bune spre rudele apropiate sau mai in varsta s-ar putea sa amplifice un conflict, mai vechi, mocnit.

Intre 11 si 12 ianuarie, cu destula ingrijorare vor vedea ca din punct de vedere banesc stau prost. Oricat si-ar reface planurile de cheltuieli pe teren scurt, tot in impas se vor afla. De cele mai multe ori, aceasta ipostaza va fi generata de intarzierile unor drepturi salariale.

Din 12 ianuarie, Mercur va reveni in casa banilor castigati din munca proprie si va contribui la schimbarea atitudinii acestor nativi fata de efort, performanta, program, responsabilitate si plata. Cu acest prilej vor renunta la generozitate sa resemnare si isi vor proiecta alt tip de dialog si alt nivel de exigenta baneasca de la angajator. Ceea ce, de-a lungul lunii ianuarie, le-ar putea aduce o ajustare nu insa o mare schimbare.

Pe 13 ianuarie, cei tineri sau maturii din primul segment al acestei etape de viata (pana spre 42-43 de ani) pot face o impresie frumoasa in mediul public prin pozitia adoptata, curajul dovedit sau competenta etalata care, o data remarcate, vor atrage o recomandare favorabila, o sustinere, un sprijin viitor.

Vor fi favorizati de acest aspect astral politicienii, oamenii de drept, jurnalistii care apartin Sagetatorului. Dinspre familie, cel putin teoretic, ar trebui sa le vina sprijin moral, iubire, incredere sau solidaritate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...