Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, principala provocare astrala va veni de la tranzitul Lunii prin casa a X-a, care va face cuadraturi si opozitii la patru planete. Sagetatorii vor fi mai implicati, mai motivati sa ia decizii, sa reactioneze dar, in egala masura, se vor “ambala” mai repede si vor incerca sa scape repede de complicatiile marunte ale vietii de fiecare zi.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, dinamica relatiilor cu prietenii si tovarasii de drum comun intr-un proiect oficial (club, fundatie, societate, partid) va fi remarcabila. Sagetatorii nu vor putea evita intalnirile, discutiile, cele mai multe in contradictoriu; vor lua atitudine, vor replica si vor combate afirmatiile, intentiile sau comportamentul celor care nu tin seama de dorinta si vointa lor, de varsta si valoarea lor, punandu-i destul de drastic la punct. Si in relatiile sentimentale se va observa tendinta de a face caz de intamplarile nesemnificative, mai mult din dorinta de a lansa un avertisment si de a le oferi celor dragi o “mostra” de ceea ce, prin comparatie, ar fi in stare sa faca daca, aceia ar calca stramb. Moment al unei demonstratii de forta.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, in sectorul sanatatii se va resimti impactul Lunii Pline in Scorpion din 11 mai, ora 00:42′, resimtit, mai puternic sau mai discret, in functie de varsta si tablou clinic, al. Cel mai vulnerabile vor fi organele care tin de aparatul genital si de sistemul endocrin, organele si structurile anatomice din zona gatului (inclusiv maxilarul inferior). De evitat intreruperile de sarcina, interventiile cu impact major asupra aparatului genital (punctii, operatii, investigatii riscante) pentru femei si asupra aparatului urinar, pentru barbati.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, perioada mai buna, in care nativii se vor simti plini de energie, vor avea initiativa, vor fi dinamici si, de la caz la caz, senini, veseli, optimisti sau increzatori.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...