Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, organizarea muncii si activitatii, administrarea propriei imagini, plan de lucru.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, secvente agreabile in planul relatiilor cu prietenii, efort de depasirea a momentelor tensionate sau contradictorii.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, framantari interioare nascute din situatiile conflictuale din trecut, nerezolvate, sau din cele noi, in derulare. Psihic incarcat, apasari sufletesti, motive de ingrijorare, dorinta de revansa impinsa, uneori, atat de departe, incat ii bate gandul sa strice alcatuirea unor relatii sau a unei situatii daca, sub imperiul furiei, au impresia ca ele nu mai valoreaza nimic si nu mai conteaza pentru ei. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si va da mentalului lor un impuls special, legat de atentia la detaliu, de cumpatare, de impunerea unor restrictii in cazul cheltuielilor, de schimbarea stilului de viata pentru a evita sincopele financiare. Dar, cum casa a II-a, pe care o traverseaza Mercur, alaturi de alte patru planete, este casa banilor castigati din munca si efort propriu, este de asteptat ca o serie de aspecte care tin de sectorul muncii de fiecare zi, platita sub forma unui salariu sau a unei recompense banesti, sa intervina si alte motive pentru care Sagetatorii (firi, de altfel cheltuitoare), sa-si schimbe, pentru o vreme, felul de a trai (mai cumpatat, mai chibzuit) cum ar fi: spaima de o intrerupere a procesului muncii, ipoteza unei concedieri, a pensionarii, a renuntarii la alte activitati care, pana acum, aduceau venituri suplimentare, limitarea din motive de sanatate a capacitatii de lucru (concedii medicale, program redus, etc.).

Din 12 ianuarie, dupa ora 09:05, registrul de viata personala se schimba sub impactul binefacator al Luni care va tranzita zodia Sagetatorului, dandu-le acestor nativi motiv de bucurie, de satisfactie, de optimism si multa energie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...