Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 5 și 7 octombrie dimineața, nevoie de rigoare și supraveghere în abordarea cheltuielilor, mai ales a celor care nu sunt strict necesare. Efort de conservare a unui statut salarial care poate să fie, brusc, pus sub semnul întrebării sau al revizuirii dezavantajoase.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, știri care miră, informații sau întâmplări legate de frați, vecini, cunoștințe ocazionale care îi surprind. Uneori, dialoguri utile prin latura inedită, dezvăluită în timpul unei discuții cu cineva priceput (specialist) în domeniul respectiv. Posibile deplasări neprogramate.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va acționa, până la 1 noiembrie a. c., în sectorul „discret” al casei a XII-a, oferindu-le parcursuri inedite prin memorie sau procese de gândire (analize, judecăți de valoare, concluzii) pe fondul identificării viciilor care au stat, în trecut, la baza unui eșec ori a celui iminent pe care, acum, îl pot, astfel, evita.

Săgetătorii vor putea beneficia de așa numitul „noroc ascuns,” mai evident în plan fizic, psihic sau moral. Din punctul de vedere al sănătății, posibile tulburări interioare sau stări organice și senzații provocate de suprasolicitarea sistemului neuro-vegetativ de către mecanismele afective răscolite de emoții și evenimente.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, mici satisfacții domestice. În privința relațiilor de familie, însă, amalgam de stări de spirit și de trăiri care își au motivația în evenimentele peste care nativii „nu pot să treacă” sau în relațiile care îi dezamăgesc la capitolul „peisaj uman”: comportament, interese, decizii, afirmații, impresii. Deși observațiile lor vor fi corecte și concluziile justificate, reacțiile lor vor fi pătimașe, Săgetătorii „punând la suflet”, deopotrivă, atât fleacurile cât și laturile importante ale acestor relații interumane.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...