Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 5-11 August 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, beneficiile intarzie sa se concretizeze, avantajele nu apar, intelegerile legate de o reglementare patrimoniala nu se finalizeaza, etc. Asteptare si limitare in regimul banesc sau in cel strict material.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, dorinta Sagetatorilor este sa surprinda prin afirmatii si declaratii socante. Teribilismul va fi una dintre placerile lor sau, poate – cine stie?!- asta va fi metoda prin care isi vor pune cunoscutii la incercare. Sagetatorii care nu vor rezista tentatiei de a iesi in evidenta cu orice pret, vor esua spunand…o traznaie. Marea deschidere a acestor nativi o va reprezenta strainatatea: disponibilitatea spre excursie, calatorie ori chiar spre stramutarea definitiva in strainatate este mare. Mai precis, Sagetatorii au “dor de duca” din varii motive: unii vor sa-si schimbe viata, altii se plictisesc, unii sunt “pe ultima suta de metri ” a realizarii lor profesionale, altii sunt la inceput de drum si banalitatea in care se “scalda” ii exaspereaza, fiecare cu ale lui, dar, la un loc, solutia comuna este plecarea din tara, din Romania, sau din cea in care se afla, in prezent. Aceasta neliniste existentiala va fi sustinuta si amplificata in rezonantele ei interioare de Luna plina in Varsator din 7 iulie, care va da sectorului de viata si activitate controlat de casa a IX-a si tranzitat de Soare, Marte si Sensul vietii in Leu, un impuls si o motivatie puternica.

Intre 9 si 11 august dimineata, dorinta de a face ordine in gospodarie sau de a instaura putina logica in relatiile de familie, alterate de ceva vreme de discutii nefolositoare si de atitudini contraproductive.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, va incepe sa se afirme forta uriasa a unui multiplu trigon regal pe semne de Foc, care le va oferi nativilor suport si forta de actiune din multe puncte de vedere: fizic, psihic, sufletesc, intelectual, moral, material, sentimental, nu insa si profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...