Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 31 octombrie este interesanta din punct de vedere astrologic doar pentru cei care poarta, la primele ore, discutii importante (negocieri, audieri) sau care au termene in procese, anchete, expertize. Schimbul de informatii, sustinerea opiniilor sau a unei cauze se desfasoara sincopat, cu pauze, intreruperi, dificultati sau cu ostilitate.

Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 2 noiembrie, unii nativi se confrunta cu chestiuni banesti pentru a caror rezolvare intampina piedici. Pe aceasta directie, un cunoscut se poate dovedi a fi neserios sau chiar rau intentionat, parasindu-l la greu pe nativ sau facand, in detrimentul acestuia, un joc periculos de intrigi si interese ascunse.

Intre 3 si 4 noiembrie, cei tineri vor sa se desprinda de un mod de viata mediocru care nu-i motiveaza financiar, nu-i incanta profesional si ii dezamageste personal prin lipsa de satisfactie si perspectiva. De aceea, se enerveaza, “iau taurul de coarne”, hotarand sa-si schimbe viata. Daca spiritul de aventura, curajul si determinarea se intalnesc cu o serie de calitati reale (meserie, valoare personala, talent, experienta) atunci, in ciuda contextului actual dificil, ei vor reusi.

Pe 5 si 6 noiembrie se pun in evidenta o serie de ipostaze ale exercitarii meseriei, profesiei sau functiei care ridica probleme ce se impun analizate cu multa rabdare si luciditate. Constrangerea este aspectul astral cel mai important al acestui moment pentru Sagetatori iar sansele care se contureaza pe casa a X-a, a ridicarii in rang, ii ademenesc dar ii obliga si sa se redefineasca.

De aici si nevoia de a renunta la un mod de viata care, asa cum este croit in prezent, nu-i poate conduce spre succes. Mercur, intrat din 2 noiembrie in casa secretelor personale, ii poate ajuta in aceste transformari necesare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...