Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 31 decembrie, Sagetatorii Isi propun sa fie economi. Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, deplasari de scurta durata neprevazute dar care trebuie onorate, prin forta Imprejurarilor. Prezenta In societate a acestor nativi va fi una remarcabila prin felul de a vorbi, de a glumi, prin spontaneitate si volubilitate.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, se contureaza In functie de statutul social al fiecarui Sagetator In parte, una sau mai multe dintre posibilitatile pe care le patroneaza acest context astral: o stare de bine In propria-i casa In urma unei mutari sau a unei amenajari speciale, un avantaj material de pe urma unui spatiu locativ sau al unui bun funciar (vanzare, Inchiriere, arenda etc.) si Imbunatatirea relatiilor cu una dintre rude, In urma unui gest special facut de nativul Insusi care are darul de Inmuia inima celor ostili lui.

Din seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, surprize placute de la copii, de la logodnici. Oportunitati de a petrece, de a se veseli. Zile bune pentru practicarea sporturilor de orice fel: pentru antrenament, de placere sau In cadrul competitiilor.

Din 4 ianuarie, Mercur va reveni In sectorul lor natal si le va da posibilitatea sa Indrepte cate ceva In viata lor din ultima vreme sau sa duca la bun sfarsit un proiect Intarziat, abandonat ori blocat In ultimele saptamani de factori de care el nu este strain. Pentru unele categorii de Sagetatori, mai vizibila, mai puternica si mai eficienta s-ar putea dovedi influenta astrala a conjunctiei Intre Uranus si Jupiter, patronul Sagetatorilor, pe axa caselor V -X, care va pun la grea Incercare relatiile de prietenie, de dragoste sau solidaritatea grupurilor de cunostinte In care nativii s-au integrat prin interese comune de gandire si actiune (de ex. membri unei asociatii, a unei fundatii, a unui partid).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...