Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Un foarte puternic careu in T modeleaza harta cerului acestor nativi. Careu ce in perioada 6-7 februarie va cunoaste nu mai putin de 8 opozitii si 7 cuadraturi, innamolind cu sensuri si semnificatii suprapuse, tot ceea ce reprezinta loc important in existenta unui nativ.

Saturn e cu ei, vegheaza la pastrarea constructiei de sine sau le permite sa elimine ceea ce nu le trebuie in aceasta etapa de viata acestor persoane care se confrunta si cu o zestre de planete deloc prost plasate in Pesti, dar pozitionate intr-un fel deranjant. Vor fi, desigur, si Sagetatori, care isi vor desfasura activitatea fara dureri de cap, dar si altii, mai ales cei maturi sau cei intre 58-60 de ani, care au nu unul, ci numeroase motive de a se lupta cu viata. Pentru moment un loc vulnerabil poate fi chiar ceea ce se cheama in mod obisnuit “cariera”.

Ea nu priveste direct locul de munca, ci mai ales ipostaza publica, iar asta e deranjata de astre. Familia poate avea acum rolul de scut fata de aceste momente de tensiune sau neimplinire. Dar nu e suficient. Si acolo sunt rude razvratite, egoiste.

Luna Plina din ziua de 4 februarie priveste cele doua case ale invatarii si comunicarii, pentru ca, pe 6-7 februarie, un alt context astral sa puna in discutie aceleasi case cu semnificatiile amintite: posturi conflictuale sau a unor contexte publice ce pot degenera lesne spre disputa si acuzatii. Multi vor fi nedrepti cu Sagetatorii, acuzandu-i, judecandu-i si punandu-i la colt. E nevoie de multa rezistenta psihica si combativitate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...