Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 30-06 Mai 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 30-06 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, se poate ivi prilejul unei deplasari neprogramate, al unei mici excursii, al unei evadari din cotidian.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, Sagetatorii se vor confrunta cu aceleasi vechi probleme si responsabilitati fata de familia din care provin sau fata de un patrimoniu comun dar, de multe ori, ceea ce intentioneaza ei sa faca in avantajul tuturor, nu este bine primit de unii membri de familie, mai ales de catre cei in varsta, care se vor simti frustrati, manipulati, pusi in pericol; pe de alta parte, nici aceia nu inteleg intreaga complexitate a situatiei si, prin refuzul sau opozitia lor de a coopera cu ruda – Sagetator (indiferent ca este mai tanara sau mai matura), vor pune in pericol insusi statutul unui bun sau al intregii lor averi.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, dinamismul va fi nota dominanta a acestei perioade care va functiona optim sau chiar spectaculos, mai ales pentru barbati, pentru cei tineri, pentru cei activi care vor sa “muste” din toate placerile vietii. Sunt avantajati cei care au un pronuntat spirit de aventura, intreprinzatorii (structural, nu in afaceri!), sportivii, cei care si-au asumat roluri de importanta publica, sociala, misionarii, justitiarii, cei cu vocatia cauzelor nobile.

Incepand cu seara zilei de 5 mai si pana la sfarsitul zilei de 6 mai, greul astral se aseaza in casa a VI-a, legata de munca si salarizare si, pe de alta parte, legata de sanatatea de fiecare zi. Din fericire, sanatatea nu este lezata. Aici sunt elemente de stabilitate (mai ales prin prezenta planetei Venus, Micul Benefic, in Taur, adica in domiciliu, incepand cu ziua de 30 aprilie).

Cat priveste regimul muncii, daca Luna Noua va determina o schimbare, aceasta s-ar putea concretiza pana la 21 mai 2016, dar, pe de alta parte, aceiasi faza ar putea prelungi blocajul actual, pana la sfarsitul luni aprilie 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...