Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 ianuarie, Sagetatorii au fel de fel de motive sa-si faca griji ba cu prietenii, ba cu fostii tovarasi de drum intr-un proiect comun, ba cu persoanele dragi inimii lor acum sau in trecut.

Pot veni vesti care sa-i amarasca despre ce fac, cum se simt sau ce li se intampla acelora. Pot primi niste informatii, aparent neimportante dar care au darul de a arunca o lumina noua asupra unor nelamuriri mai vechi, explicand un gest, un comportament, o atitudine avuta de aceia, la un moment dat.

Nu sunt excluse surprizele legate de felul in care aceleasi persoane inteleg sa se achite de o datorie, punandu-i acum in dificultate pe nativii care se vad in imposibilitatea de a se indrepta impotriva lor, din mila, din compasiune, din sila sau din dezgust. Dar paguba – mai mica sau mai mare – tot paguba va ramane.

Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie dupa-amiaza, pana la ora 18, cele mai importante efecte astrale ale tranzitelor acestei perioade, se indreapta spre casa sanatatii. Psihicul este tulburat de angoase, de spaima zilei de maine, de prezentul complicat sau de propria evolutie a nativului din Sagetator. Unii chiar sufera, altii doar se enerveaza. Din 2 februarie seara si pana pe 4 februarie Luna, in tranzit prin semnul lor zodiacal, este de natura sa le dea mai mult curaj, un dram de optimism, permitandu-le sa-si revina la normal si sa se apuce de treaba. Va fi o perioada a muncii, a activismului, a energiei indreptate spre activitati utile.

Sagetatorii vor avea mai multa incredere in ei, chiar daca, in ansamblu, contextul astral nu se va modifica substantial. Din 5 februarie, ei isi vor mobiliza toate resursele. Primul scop este sa castige bani. Familia din care provin va ramane, insa, o sursa vesnica de cheltuieli care numai investitii nu se pot chema.

La capitolul comunicare, cei mai multi vor fi iuti la vorba, nu vor ierta pe nimeni, vor da replica cuvenita, nu vor ramane datori si nu se vor lasa intimidati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...