Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 30-05 August 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-05 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 30-05 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 iulie, se aude clinchetul unor probleme parteneriale care se vor concretiza si se vor dezvolta pana spre 27 septembrie 2016. Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), mici restrictii financiare, nevoia de a face economii sau de a renunta o dorinta personala, o cumparatura importanta, etc.

Cel mai important eveniment al acestei saptamani il reprezinta intrarea planetei Marte in semnul lor zodiacal in care va ramane pana la sfarsitul lunii septembrie a.c. Astfel, Sagetatorii vor avea prilejul sa primeasca influxurile pozitive ale unui tranzit armonic al planetei Marte care le va da energie, putere fizica, tarie nervoasa, rezistenta la efort sau la presiune psihica, determinare, eficienta, harnicie.

Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), pe fondul fazei de Luna Plina, Sagetatorii pot trai momente semnificative de trezire a constiintei de sine, de limpezire de sine. Ei pot lua acum hotarari importante pentru existenta lor de moment sau pentru viitor.

Multe dintre lucrurile la care au visat, pe care si le-au construit, punct cu punct, in sinea lor, devin acum obiective clare, puternic motivante care ii vor impinge la unele ajustari de stil de viata. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, de la caz la caz, unele persoane nascute in aceasta zodie pot fi mai solicitate de viata publica, pot primi functii si responsabilitati (mai ales administrative), pot sa se afirme, daca sunt tinere, sau pot primi premii si recompense, ori pot avea castiguri de imagine.

Perioada isi va pastra potentialul benefic pana la sfarsitul lunii august. Vor fi insa si persoane care se vor confrunta cu contradictii, cu opozitii sau cu situatii al caror specific si a caror dificultate va fi data de natura lor dubla: o latura buna contracarata de riscuri, incercari care pot permite afirmarea unor calitati, etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...