Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, Sagetatorii se vor relaxa alaturi de prieteni, cu care vor face mici escapade menite sa-i scoata din ambianta incordata si se vor bucura de un dialog inteligent, de veselie, muzica, divertisment.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra in zodia Racului si, pentru cateva saptamani, ii va pune pe nativi in situatia sa se cramponeze de castiguri. Va fi o perioada a exagerarilor, a refuzului de a intelege sau de a tine cont de un aspect legal, juridic, moral ori familial care conditioneaza statutul bunurilor in posesia carora vor sa intre. Cele mai afectate vor fi mostenirile, partajele si eventualele favoruri sau daruri.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, psihicul Sagetatorilor va fi strabatut de remuscari, regrete, nemultumiri, ambitii si consolidari ale unor pareri subiective. Axa celor doua case ale sanatatii va fi marcata de intrarea planetei Venus in zodia Taurului, in dimineata zilei de 6 iunie, eveniment astral favorabil lor, prin capacitatea de recuperare rapida dupa suferinte organice sau prin reactia buna a organismului la un tratament. Alimentatia si, implicit, regimul, dieta si curele, vor juca un rol important pe drumul vindecarii sau ameliorarii unor afectiuni.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor, in casa a VII-a, a relatiilor parteneriale. Mercur va fi puternic, activ si le va da nativilor o excelenta capacitate de a se descurca prin dialog cu toata lumea, indiferent de natura relatiilor cu acestia, pana acum.

Intre 8 si 9 iunie nativii vor avea posibilitatea sa realizeze un parteneriat sau o impacare, chiar daca, inceputul va fi greoi si pandit de riscuri si dizarmonii. In rezolvarea conflictelor pe calea medierii si a acordului la “masa tratativelor”, ei vor primi un sprijin esential de la Luna Plina in Sagetator, care se va produce in ziua de 9 iunie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...