Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, preocupari legate de o „administrarea propriei persoane”. Unii doresc sa-si netezeasca drumul spre o cariera, altii spre succes la public sau doar sa reperare o imagine publica desueta ori stearsa de vreme. Sagetatorii simt nevoia de a renaste, de a face un salt existential, de a se emancipa, de a incepe noi activitati. Multe provocari exterioare ii aduc cu sau fara voie in prim-planul existentei lor.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, dialoguri sustinute cu prietenii si cunoscutii ce fac parte dintr-un grup de preocupari comune; unele conversatii vor fi agreabile, altele, in functie de subiect si mod de abordare a nativului, pot fi mai incomode. Nu vor lipsi motivele de uimire sau situatiile imprevizibile.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, univers oarecum bantuit de tenebre: unele persoane nascute in acest semn zodiacal vor fi „incercate” de amintiri, altele se vor intoarce cu gandul la situatiile mai putin flatante pentru ei, incercand sa afle unde au gresit si de ce s-a putut petrece un anume fapt. Nu o data, ei isi vor propune sa rezolve aceste situatii printr-o abordare frontala, directa, categorica.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, Luna va tranzita semnul Sagetatorului si, alaturi de Marte in tranzit, prin semnul lor zodiacal, le va da nativilor energie, entuziasm, speranta, determinare, putere de convingere dar si de mobilizare, capacitate de a face fata solicitarilor chiar daca unele dintre ele, cum ar fi cele venind dinspre familie, nu le vor face, intotdeauna, placere. Planetele in tranzit prin casa comunicarii care pot furniza accesul la informatii care surprind dar si noroc surprinzator la felul in care vor intra in posesia unor cunostinte necesare desfasurarii unui proiect. Deplasari neasteptate, evenimente neobisnuite in timpul unei calatorii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...