Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Continua perioada buna inceputa cu aproximativ 10 zile in urma, cand sectorul lor natal s-a colorat brusc cu vibratiile minunate ale unor planete benefice.

Acestea se vor armoniza, intrand intr-un dialog profitabil, cu planetele din Leu si Berbec, dandu-le acestor nativi forta de a rezista fizic, psihic, ori, pentru a depasi boli si obstacole sufletesti intense. Jupiter, inca in miscare directa (in curand va intra in miscare aparent retrograda), le poate da impulsuri de care trebuie sa tina cont, carora sa le dea curs sau pe care sa-si construiasca esafodajul viitoarei lor evolutii personale sau publice, profesionale sau afective, organice sau chiar banesti.

Mai tarziu, va fi mai complicat. Zilele de 5 si 6 decembrie se pot dovedi pentru acesti nativi, in ciuda atator influente favorabile, niste zile pline de griji si responsabilitati parteneriale. Multi vor fi cei care se vor intreba ce fac cu unii membri din familie, care au ei insisi necazuri si pe care trebuie sa-i ajute, ce fac cu o serie de bunuri pe care trebuie sa le administreze sau ce fac pur si simplu cu viata lor de familie, cu afacerile sau chiar cu o serie de implicari ale lor in activitati ce presupun notorietate, dar si risc.

Tendinta generala este de abandon sau de reevaluare. Marte va intra pe 5 decembrie in sectorul drumurilor-surpriza, a calatoriilor din obligatie, a secventelor de viata care iau prin surprindere.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...