Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 29 august Sagetatorii pot face face unor provocari la dialog sau unor examene prin intuitie, spontaneitate, originalitate, vioiciune mentala.

Altii pot in aceasta perioada sa faca un drum neprevazut ori sa primeasca coordonatele unei deplasari pe care nu o estimau. Intre 29 august dupa-amiaza si 31 august dimineata ei incearca sa faca un efort de amenajare a spatiului de viata (ordine, decorare, schimbari de mobilier prin indepartarea celor vechi, uzate sau demodate cu altele mai noi, mai curate, mai moderne) cu intentia vadita de a se simti mai bine in casa lor.

Si relatiile cu familia din care provin par a se ameliora. Apar tot felul de motive si argumente pentru care Sagetatorii iarta sau pentru care se fac ca au uitat conflictele si divergentele care i-au invrajbit. E vremea impacarilor, fie ele si “diplomatice”, iar Luna Plina din ziua de 29 august este un factor puternic care le da acest impuls dupa cum le da, ca printr-un fel de inspiratie divina, solutiile prin care aceste concilieri sa se petreaca firesc.

Intre 31 august dupa-amiaza si 2 septembrie dimineata, cei tineri vor sa faca sport, sa participe la activitati de recreere unde factorul “dinamic”, miscarea este elementul central. Se pot dedica oricarei activitati de intretinere corporala, de destindere activa (dans, ciclism, antrenamente).

Nu sunt excluse si petrecerile in care voia buna este sporita de mancare, bautura, muzica, toate prilejuri de cheltuire a energiei. Nu sunt excluse aventurile sentimentale, modul de viata periculos (pe care il evidentiem dar nu-l sustinem). Intre 2 septembrie dupa-amiaza si 4 septembrie unii fie sunt obligati sa munceasca, fiind acaparati de treburile de serviciu si/sau de cele personale. Pe 4 septembrie, spre seara, cad pe ganduri si devin morocanosi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...