Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 29-04 August 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, discutii amiabile cu prietenii, tentativa de a lasa deoparte vechile animozitati si de a gasi un numitor comun pentru activitatile pe care le desfasoara impreuna cu acestia, altele decat cele de afaceri sau asocieri contractuale.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, perioada mai putin linistita, pentru ca nativii vor acumula revolte, frustrari si replieri interioare determinate de evenimentele prin care au trecut in ultima vreme. Dorinta, resimtita intens, de a o “rupe cu trecutul” si de a se afirma, liberi si nestingheriti, intr-un plan superior care sa le aduca notorietate, succes si stabilitate profesionala.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului. Planeta se va plasa, pana pe 26 august a.c., in casa a VIII-a, de unde va produce o serie de mici inlesniri si situatii, dupa caz, convenabile ori favorabile unui castig. Nota generala a acestui aspect o va da legatura cu familia. Unii ar putea beneficia de un gest, generos pe fond, din partea cuiva, dar intr-o proportie mult mai mica decat estimau, in asteptarea lui.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, Luna, in tranzit prin Sagetator, le va da nativilor aripi, curaj, convingeri puternice, determinare si ambitie. Celor care urmaresc un ideal major de viata, li se pot deschide nebanuite cai ale oportunitatilor pentru a caror materializare vor trebui sa-si mobilizeze resursele si energia; probabil ca, si strategia lor va fi una noua, adaptata imperativelor momentului, mai ales daca, una dinte conditiile realizarii lui, va fi relatia lor cu strainatatea prin oamenii si institutiile aflate la distanta.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, efort de a pastra o rezerva de bani sau de a recupera o suma cuvenita (in principal revendicata de la “prieteni”), context in care pot sesiza o neregula, o tentativa de pacalire sau lipsa acelora de cuvant.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...