Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Greu de spus, ce sector astral este mai supus incercarilor intre 28 si 29 noiembrie: banii sau dragostea?! Teoretic, ambele sectoare astrale il pun pe nativul din Sagetator in situatia de a ofta, de a se enerva, de a alerga de colo-acolo, in incercarea de a le rezolva pe toate. Si, tot teoretic, sansa de a fi eficienti, este destul de redusa.

Mai raman de invocat si alte ipostaze posibile, din cele multe, capriciile unei persoane iubite, necazurile pe care le trage aceea, dupa ea, in relatia cu un Sagetator, surpriza unor descoperiri personale care indispun si pun intr-o ecuatie dura viitorul relatiei. Si prietenii nativului, la randul lor, au initiative nefericite, dau dovada de egoism, de interese meschine care-i domina sau de lipsa de caracter.

Pe acest fundal, nu tocmai confortabil, zilele de 28 si 29 noiembrie vin cu incarcatura data de specificul celor doua case ale banilor. Intre 30 noiembrie si 2 decembrie, pana la pranz, nativii se dedica unor proiecte personale care sa le aduca progres, prestigiu, castig de imagine. Intre 2 decembrie dupa-masa si 4 decembrie, unii trebuie sa rezolve dileme legate de o decizie (daca au functie), de administrarea unui conflict de interese.

Alteori, cate un Sagetator poate fi lezat de informatiile care circula despre el, de atacurile la persoana, de abuzurile sau nedreptatile care i se fac in varii ipostaze publice sau personale. Este un moment cand trebuie sa se apere si sa “curete locul” in preajma lor. Operatiune dificila pe 30 noiembrie si, apoi, pe 3 si 4 noiembrie, cu tendinta ca aceste stari de lucruri sa se prelungeasca pana spre 10 decembrie.

Atentie la afirmatiile, declaratiile publice, la explicatiile sau acuzatiile formulate intr-un cadru oficial de orice Sagetator, pe 3 si 4 decembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...