Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, Sagetatorii pot avea intuitii sau pot face conexiuni interesante plecand de la o informatie care arunca o lumina inedita asupra unui fapt special. Vesti care uimesc. Nevoia de a face deplasari neprevazute, unele poate, in regim de urgenta.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, amestec de stari de spirit, de reactii afective, de provocari si de trairi provocate de ganduri si intentii ascunse sau de informatii in posesia carora au ajuns pe cai discrete, pe care nu le pot devoala cu degajare dar care il obliga pe nativ sa isi observe atent o ruda ori sa analizeze felul in care se deruleaza evenimentele care il privesc si pe el. Relatia proasta Saturn/Kiron indica nevoia de a-si asculta instinctul.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, puternice motivatii afective. Aspectele bune, construite pe semnele de Foc, ii pot motiva pe Sagetatori sa desfasoare activitati noi, uneori chiar insolite, menite sa le permita afirmarea intr-un alt domeniu de activitate. Confruntari si controverse ori chiar despartiri bruste de prietenii cu care Sagetatorii intra intr-un dezacord. Posibila renuntare la profesie sau la actuala forma de exercitare a meseriei dublata de dorinta, intens resimtita, de a opera o schimbare de statut ocupational.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, unele suferinte ascunse, mocnite, pot deveni deranjante desi, simptomatologia nu va fi suficient de clara pentru a putea fi diagnosticata si cauza. Nota generala va fi data de aspectele mai vechi, care se reediteaza exasperant si de surprizele care ii vor “lua pe sus”. Prima veste buna: Luna Neagra va parasi, peste cateva zile, zodia Sagetatorului; a doua veste buna: Saturn, dupa o sedere de doi ani si jumatate in Sagetator, se pregateste sa intre in Capricorn la sfarsitul lunii decembrie 2017, ceea ce le va ridica o adevarata povara de pe umeri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...