Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 28-03 Iunie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 28-03 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

28 mai se arata a fi o zi extravaganta cand nativii pot da dovada de extrovertire. Ei se vor comporta degajat, vor vorbi sincer si dezinhibat, ceea ce ii poare face simpatici sau convingatori. Poate fi o zi a surprizelor, a stirilor care creeaza senzatie. Perioada cand se poate face mici deplasari neprevazute, scurte iesiri din rutina cotidiana cu scop recreativ. A se evita prea multa jovialitate la locul de munca; glumele nu vor fi gustate. Unele informatii care privesc sanatatea (rezultatul unor analize, informatii despre un tratament sau despre un medicament anume, indicatia unui doctor) ii pot pune in cumpana: ceva ii mira, ceva nu se potriveste cu starea lor de sanatate.

Intre 29 si 30 mai, incepe sa functioneze Patratul Mistic pe semnele Mutabile, ceea ce inseamna ca vor fi vizate casele I, IV, VII si X, respectiv cele mai importante domenii de viata si activitate ale acestor nativi. Nu este obligatoriu ca, pe acest context astral, toate aceste case sa fie incercate, ci, de la caz la caz, si mai ales in functie de harta nasterii, sa fie vizate cu deosebirea una sau alta. Acum, prioritare vor fi chestiunile care privesc familia din care provin, casa, latura patrimoniala si cea locativa.

Intre 31 mai si 1 iunie, se declanseaza o dinamica speciala care ii poate impinge pe unii Sagetatori, excedati de solicitari si complicatii, sa evadeze. Pentru ca vor dori sa uite o seara de toate aceste “chemari la raport”, se vor cufunda in placerile vietii: petreceri, seri alaturi de prieteni la unul sau mai multe pahare de vin. Cei mai tineri vor dori sa-si consume energia si, mai ales, “sa-si verse nervii” practicand sporturi dure care le pot da satisfactia succesului sau a performantei fizice si tehnice la care au ajuns.

Intre 2 si 3 iunie, se va parcurge o etapa importanta. A nu se incerca dialoguri de impacare, negocieri sau tratative: se va pierde astfel o miza ce poate fi valorificata mai inteligent, mai tarziu. Atentie majora la provocarile sau chiar la inscenarile care pot avea loc la serviciu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...