Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, casa a III-a a comunicarii si a deplasarilor va deveni un loc important pe harta cerului acestor nativi care vor fi pusi la incercare de faza Lunii Noi. Ce spun si cum spun, va fi o problema. Reactiile impulsive vor fi provocate de o situatie pe care nativii nu o mai suporta si care ii determina sa vorbeasca, sa faca declaratii, sa marturiseasca, sa raspunda etc.

Si deplasarile se vor afla in registrul surprizelor: ei ar putea face o calatorie neasteptata, alta, dinainte programata, s-ar putea amana, reloca sau scurta. Iesiri verbale mai putin “ortodoxe” fata de frati, vecini, cunoscuti ocazionali. Aspect destul de complicat pentru cei care vor sustine un examen. Pe 28 ianuarie, Marte va intra in sectorul sentimentelor si va starni in sufletul nativilor dorinte intense.

Unii vor fi atrasi de placerea aventurii cu orice pret: una sentimentala sau pur si simplu existentiala (sa plece in lumea larga). Altii s-ar putea confrunta cu pofte culinare si chefuri (sa bea “bine”). Vor fi si alte tentatii: jocurile de societate, de noroc, pariurile, speculatiile financiare, ambitiile sportive, dorinta de a impresiona.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, preocupari casnice, domestice, familiale; nota generala este de ameliorare a mediului in care traiesc sau de eliminare a supararilor dintre nativi si rude. Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, Luna va interveni cu “combustibil” in sectorul placerilor, despre care tocmai vorbeam, introducand nuanta patimii mistuitoare. Multe relatii sentimentale se pot face si desface pe fondul acestui tumult interior, in fata caruia varsta nu conteaza.

Pe 3 februarie dimineata, in acest peisaj deja “incins”, va apare, “special guest star”: Venus. Ea va anihila orice precautie ori de cate ori va fi vorba de placerile descrise mai sus, impingandu-i pe nativi, pana la inceputul lunii iunie, la excese, imprudente sau ipostaze extravagante. Din 3 februarie, Sagetatorii vor trebui sa remedieze o situatie in neregula la locul de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...