Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Asemenea celor nascuti in zodia Berbecului sau Leului, si cei nascuti in Sagetator, impartasesc beneficiile sau deliciile unor tranzite foarte active pe semnele de Foc.

Sagetatorii au un cumul de planete pe casa a V-a si, daca dupa 31 martie, nu il vor mai avea pe Marte agent provocator al petrecerilor si exceselor, pentru ca acesta va trece in casa muncii si a sanatatii, il vor avea, in schimb, in sectorul creativitatii si desfatarii pe Mercur.

Acesta, o data intrat in casa a V-a, ii transforma in niste fiinte expresive, simpatice, glumete, dedicate activitatilor ludice de tot felul: de la jocurile copilariei la jocul de carti, de la petreceri, discutii, ras, la arta actorului si la exprimarea artistica de mare intensitate si capacitate de emotionare. Unii din Sagetatori vor fi niste asi ai manuirii cuvintelor, altii niste nemaipomeniti manipulatori de emotii si sentimentele ale unui public sau al unui anturaj.

Mari spirite dedicate expresivitatii verbale (discurs, oratorie, replica, dialog scanteietor, calambur, exprimare rafinata) acesti nativi pot sa impresioneze, sa convinga ori sa fure inimile. E vremea marilor aventuri bazate de impresionarea sau chiar pacalirea subiectului: acel tipic “mi-a furat inima cu cuvintele lui frumoase”. Asta inseamna ca cei din alte zodii ar cam trebui sa fie in garda in preajma lor.

Sunt si Sagetatori mai putin exuberanti care pot deveni brusc mai dedicati muncii lor, mai harnici, mai eficienti, mai activi intr-un domeniu profesional. Zi excelenta 3 aprilie, cand Jupiter, guvernatorul lor, face un trigon cu Soarele si le da posibilitatea de a deschide o usa spre succes sau de a realiza un pas important in existenta lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...