Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 27 – 04 Martie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 04 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 27 – 04 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Suparare mare, in prima parte a zilei de 27 februarie, din cauza unor prieteni sau apropiati deveniti, brusc, pe fondul evenimentelor de data recenta, “fosti”. Sagetatorii pot inregistra una sau mai multe surprize care decurg din modul de viata si activitate al unor persoane de care au fost legati, un timp, prin simpatie si scopuri comune. Enervarea isi va spune cuvantul.

Din 27 februarie dupa-amiaza pana pe 29 februarie, Sagetatorii se vor macina sufleteste, analizand pe toate fetele situatiile care ii privesc direct sau indirect, care nu le fac deloc placere temandu-se ca ele s-ar putea degrada in chip amenintator pentru statutul lor moral, intelectual sau material, evaluand, in functie de evolutia evenimentelor de ultima ora, relatia lor cu persoanele care ii dusmanesc sau care lucreaza pe ascuns, in detrimentul lor.

Nemultumirea lor mai provine si de la faptul ca nu stiu exact de ce s-a subrezit un sector din viata lor, ca nu detin toate informatiile despre o persoana banuita a nu fi fost onesta cu ei, ca nu au incredere in rudele lor ori ca familia nu reprezinta, tocmai acum, pentru ei, terenul solid de care au nevoie.

Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), Sagetatorii se vor incarca cu energie, cu vointa, dand dovada de determinare si stapanire de sine pentru a se confrunta cu aspectele inselatoare care ii impiedica sa vada realitatea asa cum e.

Situatia e mai complicata in cazul celor care au functii, ranguri, demnitatii in numele carora trebuie sa ia decizii rapide iar aceste ezitari pot avea un efect negativ asupra imaginii, autoritatii si credibilitatii lor, lasand impresia ca nu sunt eficienti, ca nu sunt maturi ori suficient de bine pregatiti pentru respectiva responsabilitate publica ori ca, ei insisi, sunt vulnerabili. Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, unii pot intampina discrete probleme banesti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...