Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 27 si 29 iunie nativii din Sagetator sunt cuprinsi de banuieli. Totul li se pare ciudat. Peste tot par sa intuiasca niste ganduri sau niste planuri ascunse ale unora si ale altora. Panica poate pune stapanire pe ei, cu atat mai mult cu cat, ceea ce simt sau presimt este difuz si se lasa cu greu descifrat.

Nu o data ei insisi amplifica aceasta stare de nesiguranţa prin conexiunile pe care le fac in incercarea de a afla cu exactitate despre ce e vorba si de a lua masurile cuvenite. In cazul unora aceasta agitaţie este nejustificata si ea va disparea o data cu epuizarea influxurilor acestui tranzit. Alteori insa, un strop de adevar tot exista, ceva-ceva se justifica. Dar pentru a afla despre ce e vorba trebuie sa mai astepte cateva zile.

Intre 29 iunie seara si 1 iulie dimineaţa, Luna le va tranzita semnul natal si va aduce Soarele in casa lor, transformandu-i brusc in niste persoane puternice, energice, harnice, eficiente, logice, raţionale si simpatice. Din seara zilei de 1 pana pe 3 iulie, ei se vor afla sub influxurile fazei de Luna Plina care, chiar daca nu-i pune pe jar, ii face mult mai atenţi la tot ceea ce inseamna bani (personali, ai familiei, ai firmei sau afacerii in care sunt implicaţii printr-un beneficiu viitor). Iau in calcul o serie de masuri care ţin in primul rand de prudenţa, de eficienţa etc.

Actioneaza in cunostinta de cauza si in mod responsabil mai ales daca trebuie sa faca multe plati intr-un rastimp scurt, obligandu-i sa schimbe din mers niste planuri pentru a nu se ajunge in blocaj financiar. Daca este vorba de bani, bunuri, servicii sau avantaje ce depind de vointa sau actele facute de o serie de persoane in beneficiul Sagetatorilor, atunci apele se vor tulbura.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...