Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, continua sa fie activa tendinta astrala instaurata de faza Lunii Noi in Gemeni din ziua anterioara. Casa a VII-a a relatiilor parteneriale va ramane asa sub cod rosu de conflict. Se vor putea concretiza diferite tipuri de disfunctii intre partenerii de afaceri, de viata, colaboratori, parti contractante sau procesuale, in functie de importanta motivului initial care sta la baza confruntarilor de opinie: poate fi vorba de neintelegeri mai vechi ce revin acum in forta, poate fi vorba de aspecte nou aparute, bazate pe o criza de moment, amplificata de tranzitele astrale ale momentului dar care se pot stinge destul de repede; poate fi vorba insa si de aspecte de viata care s-au nascut acum 13/14 ani.

entru ca acest context astral se va relua, cu si mai multa vigoare, pe 2 si 3 iunie, este de anticipat ca forta de impact a aceste conflicte vechi asupra nativilor va fi semnificativa si le va epuiza rabdarea. Moment extrem de complicat pentru desfasurarea proceselor, anchetelor, depozitiilor, marturiilor sau a sustinerii unei cauze in fata unor oficiali, chiar daca nu e vorba de tribunal si judecatori.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, va fi nevoie de precautie in abordarea unor cheltuieli, in angajarea unor investitii, in rezolvarea unor chestiuni banesti pe calea dialogului si a negocierilor (mai ales salariale).

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, contextul astral va fi favorabil doar celor care desfasoara activitati de creatie, care au ajuns la o anume maturitate prin varsta si experienta de viata si care, acum, sunt implicati in proiecte de anvergura. Acestora, Trigonul regal pe semne de Foc, le poate de avant, incredere, siguranta de sine, consolidare a ideilor.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, cumpatare si eficienta in chestiuni ce tin de administrarea puterii, de exercitarea functiei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...