Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 27-28 decembrie 2014 sau 2-3 ianuarie2015 pot sa treaca fara evenimente esentiale pentru multe persoane care apartin acestei zodii. Totusi, cativa, mai ales dintre cei care s-au nascut intre 22-28 noiembrie, vor simti primele “sfichiuituri de bici” ale nou intratului in zodia lor, Saturn.

Combinatia este de natura sa-i sperie putin pe unii ori, macar!, sa le atraga atentia ca in viata lor ceva – ori chiar mai multe aspecte – nu se desfasoara normal. Fie neglijeaza o latura a vietii, fie exagereaza in alta, ori calca stramb.

Culmea este ca nu e vorba de aspecte neesentiale ci, dimpotriva, este vorba de sectoarele-cheie ale existentei lor respectiv casele I, IV, VII, X. Sunt mai multe indicii ca acolo functioneaza si niste ipostaze karmice.

Nerostitul, imperceptibilul, cuvantul spus in surdina, gandul abia indraznit, presimtirea, intuitia vaga ar fi bine sa fie analizate, acceptate si abordate ca puncte necesare de plecare intr-o auto-analiza ce presupune transformare, fara de care mult ravnita evolutie nu poate fi necesara. Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si apoi, pe 29 si 30 decembrie, isi vor da frau liber tuturor impulsurilor “trairiste”.

Vor fi si Sagetatori mai elaborati mental, mai cultivati intelectual, mai rafinati spiritual care vor dori sa faca in aceste zile de sarbatoare, ce poarta incarcatura simbolica a ritualului pragurilor de trecere, o serie de gesturi cuvenite si sa abordeze un mod de viata cufundat in religie, in muzica, in meditatie, in spiritualitate pentru a se incarca cu greutatea lor specifica.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...