Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cariera, viata publica, imaginea unor nativi stau sub semnul unui Careu in T care se configureaza in noaptea de 26 septembrie. El anunta intense solicitari ale resurselor personale (combativitate, onestitate, energie, etc.) pentru a se face fata provocarilor, pentru a se gasi solutii.

Totusi, acolo unde se vor declansa si indiferent cum vor trece, ele vor lasa urme fie la nivelul constiintei, fie la nivelul imaginii sau al autoritatii. Combinatia Saturn cuadratura Marte/Jupiter (guvernatorul lor)/cuadratura Neptun, nu este de loc un context al relaxarii si confortului. Aspectul ii priveste cu deosebire pe cei maturi sau in prejma varstei de 58/59 de ani, ori pe toti nativii care au Saturn in Sagetator la 0 – 1 grade Sagetator.

Teoretic, aceasta ipostaza astrala este complexa si ea are darul de a solicita intreaga fiinta a unui nativ. Astfel, pe 26 si 27 septembrie, se impune cu putere o stare de spirit, mai mult sau mai putin identificata de catre nativi, in legatura cu un fapt de viata. La unii poate lua forma dezamagiri, la altii forma enervarii sau a nerabdarii; unii vor fi tristi si fara speranta, altii dimpotriva, revoltati.

Pe 28 si 29 septembrie, faza de Luna Plina le activeaza axa relatiilor afective, a placerilor vietii si a relatiilor de prietenie. Emotiile sunt puternice dar haotice. Relatiile se dezechilibreaza brusc, aluneca, deseori, spre conflict si secvente care nu fac cinste ori care il nemultumesc profund pe nativul care le cade victima.

Pe 30 septembrie si 1 octombrie, la ordinea zilei, sunt chestiunile legate de locul de munca. Din 2 octombrie ei sunt obligati sa tina cont de contracte, angajamente, promisiuni, parteneriate, indatoriri de familie greu de onorat. Conflict interior intre dorinte, aspiratii si incapacitatea de a le da curs.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...