Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 26-02 Decembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-02 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 26-02 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 26 noiembrie, relatiile cu prietenii nu prea intra in discutie, in acest rastimp, fiind vorba de primele ore ale noptii, cand in Romania, oamenii, in general, dorm. Dar, pentru cei care se afla pe alte meridiane, pe alt fus orar, relatiile afective si cele cu o serie de prieteni pot cunoaste derapaje. Conflictele, disputele, divergentele de opinii diferente de interes ii pot aduce, brusc, pe unii si pe ceilalti, fata in fata.

Pe 26 (dupa ora 3 dimineata), 27 si 28 noiembrie, se anunta un rastimp dezagreabil pentru nativi care vor fi confruntati cu tot felul de idei dar si cu tot felul de situatii care nu le permit nici o clipa de relaxare. Tot ceea ce se petrece va avea un ecou in constiinta lor. Conexiunile pe care le vor face vor fi de natura sa ii vor obliga sa mediteze serios asupra unor masuri pe care trebuie sa le ia in viitorul apropiat, sau chiar de la un moment la altul.

Intre 29 si 30 noiembrie si prima parte a zilei de 1 decembrie, Luna le va tranzita semnul natal si va forma faza de Luna chiar pe semnul lor zodiacal, astfel ca se poate vorbi din nou, de o perioada solicitanta, care, insa, nu se mai consuma in launtrul lor, ci in afara. Un element de noutate, o schimbare, un inceput (si, implicit o renuntare fara de care, noul nu se va putea instaura) vor opera in viata de fiecare zi a nativilor cu reflexe importante pentru intregul an.

Intre 1 decembrie (dupa ora 4 dimineata) si 2 decembrie, va incepe sa actioneze asupra lor un asa-numit “triunghi al micilor oportunitati” care le va permite miscari interesante, avantajoase cu sprijinul neasteptat sau desfasurat intr-un chip originar de catre prietenii lor (sau macar!, al unuia singur, dar bun). Casa comunicarii va fi, de asemenea, subtil structurata si sprijinita de acest aspect dandu-le posibilitatea nativilor sa lupte cu cuvantul, cu dialogul, cu discursul, ca cu o arma.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...