Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, confruntari intre viziunea Sagetatorilor despre prietenie, dragoste, sentiment al datoriei, loialitate si felul in care se poarta un prieten ori cineva drag lor, care-i vor conduce spre constatari dezamagitoare. Venus va intra in zodia Leului, postura din care va crea un climat prielnic marilor initiative, deschiderilor profesionale de larga respiratie, stramutarilor din tara natala sau dintr-o tara in alta, mai potrivita nativului pentru a-si implini asteptarile ori pentru a-si pune in practica proiectele. Moment favorabil pentru afirmarea celor tineri, pentru nasterea unor aspiratii profunde, a unor nazuinte si idealuri nobile.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, posibile replieri personale care nu vor fi comunicate celor apropiati dar care le vor greva sentimentele de incredere in “ceva” sau “cineva”, de unde si nasterea unor trairi stanjenitoare cu privire la oameni, locuri, fapte, idei sau circumstante neplacute nativilor la vedere ori la auz si de care va face efortul sa se detaseze cat mai repede.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, Luna se va afla in sectorul lor natal si, de acolo, va patrona mai multe Trigoane Regale pe semne de Foc, unele cu varful de sprijin in chiar zodia lor, ceea ce va accentua latura spirituala, cerebrala, responsabila de gesturi logice, bazate pe cunoastere si ratiune. Doar ca, uneori, s-ar putea sa fie prea multe astfel de situatii, iar Sagetatorii, pusi brusc “la munca”, sa se simta hartuiti.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, unii se vor confrunta cu lipsa banilor si cu nevoia de a “inventa” repede o solutie; usor de zis, greu de facut. Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august in zodia Leului, respectiv in casa evolutiei si le va oferi energia necesara pentru a face fata nevoii de a invata, de a asimila si de a se ridica la un nivel superior de pregatire pentru viata si meserie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...