Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 decembrie si 27 decembrie, pana la ora 13, se pot arata interesati de felul in care evolueaza o chestiune baneasca sau un beneficiu de natura materiala. Pe o alta directie existentiala se prezinta elemente de risc pentru corpul lor fizic legat de apa in toate ipostazele.

Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, sunt premize ca unii Sagetatori “sa se dea mari”, sa-si doreasca o afirmare publica, profesionala sau sociala, sa se afirme in chip evident, sa impresioneze sau sa “dea lovitura” intr-o directie de viata in care este inclusa notiunea de strainatate: un concurs intr-o tara straina, o calatorie, o stramutare intr-un alt oras sau in alta tara in urma unei selectii, a unei oferte, a unui concurs, a unui premiu etc.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie dimineata, viata publica ar trebui, in mod firesc, sa treaca printr-un moment de relache. Pentru cei care nu cunosc insa odihna si care raman conectati la realitate si la evenimente, informatiile si vestile care tind sa-i vizeze au darul de a-i tine mereu in priza, gata sa reactioneze. La aceasta stare interioara de atentie concentrata, de panda, contribuie si relatiile tensionate, create de planeta Venus care se va afla, dupa 30 decembrie, in Sagetator.

Pe 1 ianuarie dimineata dupa ora 9, dorinta nativilor de a fi alaturi de cunoscuti si prieteni nu e justificata doar de vacanta si sarbatori ci este motivata mai ales de nevoia lor de a-si verifica intentiile prin confruntarea cu opiniile unor persoane subtile, destepte, performante. Mai intra in joc nevoia fireasca de comunicare, de integrare intr-un grup organizat care sa le legitimeze apartenenta la o idee, o convingere, un interes, o activitate.

Totusi, acelasi context astral nu accentueaza efuziunile sentimentale, ba chiar da relatiilor sentimentale un impuls enigmatic, ambiguu, neclar, indoielnic si, prin toate astea, enervant.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: