Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, informatii interesante, stiri care mira, dialoguri care-i pun pe nativi pe ganduri, surprize in timpul unei deplasari scurte sau ivite ocazional.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, dorinta de liniste, pace si armonie, in casa si, in general, in familie.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, viata afectiva tumultuoasa. Sagetatorii, aventurieri, prin natura lor zodiacala, vor trai la cote de maxima intensitate, provocarile, ofertele si chemarile astrale ale acestei etape marcate de curiozitate, dor de duca, dorinta de a face experienta noului, ciudatului, ineditului. Influenta Lunii Noi in Berbec, care se va produce in ziua de 28 martie, va spori dorinta de a incepe o relatie noua, de a trai intens, de a o “lua de la inceput” in acele domenii de viata pe care le-au neglijat din varii motive (munca, obligatii de familie, scoala, examene, poate chiar boala) drept pentru care, acum, pentru ca se simt (mai) bine, pentru ca au mai mult timp sau, pur si simplu, pentru ca le e dor, se vor apuca de calatorii, de sport, de antrenamente, de intalniri cu prietenii, de petreceri, de “nazdravanii”.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, unii vor fi nevoiti sa amane acest program de distractii si placeri, la care nu vor renunta; vor munci mai mult, eventual in avans, pentru a se achita de sarcinile profesionale si pentru a-si face timp liber ca sa dea frau liber chemarilor de sirena ale placerilor vietii care nu se vor stinge nici in saptamanile urmatoare.

Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, Mercur va intra in casa a VI-a a muncii si le va permite sa negocieze un statut aparte sau sa primeasca inlesniri de la program si mici ajustari ale orarului. Unii Sagetatori, intre 47- 49 de ani, se pot desparti de un prieten sau de un grup de cunoscuti pe fondul unor divergente mai vechi, ce nu mai pot fi acum trecute cu vederea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...