Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, informatii care ii pot face sa ridice spranceana a uimire. Posibile deplasari neprogramate.

Pe 26 februarie, Luna Noua in Pesti, impreuna cu eclipsa de Soare care se va produce tot atunci, isi va exercita influenta asupra relatiilor de familie, averii, bunurilor patrimoniale personale (casa, pamant, fond locativ, statut imobiliar). Nuanta este de atenuare a grijilor, de conturare a unei solutii ori de cadere la pace (intelegere) cu privire la dreptul de proprietate si felul de a administra si exploata bunurile aflate in devalmasie. In aceiasi zi, in sectorul casei a IV-a, va intra si planeta Mercur care va introduce o nuanta de concesie si disponibilitate a nativilor pentru o rezolvare a intereselor divergente.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, in acest sector astral intens solicitat se va afla in tranzit si Luna care va patrona impacarea, iertarea, reluarea dialogului si a relatiilor firesti de familie pentru ca le va induce Sagetatorilor o intelegere superioara, o atitudine generoasa, detasata de micile ambitii si interese personale, de genul “treaca de la mine!”, “hai, sa fiu eu, cel generos!”.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, furtuna sentimentala. Barometrul care masoara starile de spirit rezista cu greu parametrilor pe care ii inregistreaza. Sunt posibile impacari bruste, despartiri rapide si greu de justificat, luand aspectul unei “hachite”, a unei toane de moment. Sagetatorii se pot supara rau de tot pe copiii lor pe care ii pot pedepsi sau certa. Din cauza felului vulcanic de a se manifesta, Sagetatorii vor estompa adevarul, motivatia si indreptatirea lor.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, perioada de asumare a unor activitati de rutina care nu fac placere, nu dau vreo mare satisfactie dar care sunt absolut necesare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...