Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Din ansamblul celor sapte zile analizate de noi (25 aprilie – 1 mai), pentru Sagetatori se contureaza o perioada frumoasa de entuziasm si speranta, de incredere dar si de progres sau succes in tot ceea ce tine de o activitate intelectuala, de o postura pedagogica sau de o etapa de studiu se permite progresul profesional sau acre atesta atingerea unor competente de speciale ce le deschid nativilor un drum frumos nu o data legat de strainatate: drum scurt, calatorie, vizita cu un scop precis, participari la manifestari de specialitate – concursuri, simpozioane, congrese, preselectii etc., burse, stabilirea pe termen lung undeva, departe de casa, sau departe de tara de origine.

Dar, indiferent de ipostaza in care se concretizeaza aceasta disponibilitate astrala, ea are, mereu in spate, ca argument si motivatie reala, o legatura cu scoala, invatatura, progresul prin invatare. Aici va functiona principiul “ai carte, ai parte”, iar aceste doua zile 26 si 27 aprilie, aduc oportunitati si deschid portie de destin, de aceea ele trebuie fructificate, oricat de neinsemnate, ar parea la prima vedere.

Perioada 28 – 30 aprilie poate sa aduca in viata altor Sagetatori, tot felul de complicatii administrative, mai mult sau mai putin oficiale (depinde de locul fiecarui nativ in societate).

Din 1 mai, Mercur va intra in Gemeni si respectiv in casa a VII-a a acestor nativi, dandu-le, pentru niste saptamani de acum incolo, un accent raspicat existentei de fiecare zi. Intre 30 aprilie seara si 2 mai nativii vor face efortul de a alunga tot felul de motive de enervare si furtuni din sectorul “inima”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...