Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), preocupari materiale pentru sume mici (economii, restrictii, amanarea unor plati sau cumparaturi).

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, perioada de expansiune a eu-lui: nativii vor sa progreseze, sa aiba succes, sa se afirme, sa se impuna, sa impresioneze, sa capete experienta, sa-si largeasca perspectivele de cunoastere si posibilitatile de valorificare a unor calitati personale (indemanare, talent, etc.). Unii sunt gata sa ia cele mai neobisnuite decizii, altii isi vor face curaj (mai ales daca sunt intre 47 – 49 ani) sa-si schimbe viata. In sfarsit, pentru o a treia categorie, indiferent de varsta, revolutia priveste latura sentimentala, legaturile sufletesti vechi pe care le rup, altele noi pe care le fac, la baza, stand, insa, aceiasi dorinta de schimbare personala, profunda. La persoanele fara experienta de viata, care traiesc confuz, aceste decizii pot lua forma unor optiuni hazardate sau capricioase.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, vesti despre un posibil castig ca rezultat al unui succes, al unui premiu, al obtinerii unui statut profesional sau social special (functie onorifica, rang, premiu, subventie, stipendiu, bursa de merit).

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), relatiile cu unii prieteni, cazute in uitare sau abandonate pe fondul unor nemultumiri personale, pot fi reluate; impacari, concesii, iertari.

Pe 27 septembrie, Marte va intra in casa banilor obtinuti din munca proprie, intensificand sau permitand finalizarea unor gesturi de recompensare mai mult a valorii personale decat a muncii. Cel mai important aspect, cu vocatia de a implini un destin, este legat de relatia lui Saturn, aflat in Sagetator, cu cele doua Noduri Lunare (v. pentru asta, prezentarea generala a saptamanii), care indica o lupta pentru o chestiune esentiala de viata, o “batalie” pentru deblocarea unui proiect personal de maxima importanta sau pentru inlaturarea obstacolelor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...