Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 octombrie, Sagetatorii pot resimti destul de puternic impulsul interior de a fi categorici, de a face ordine si dreptate in viata lor, mai ales in ipostazele cu rezonanta publica.

Dorinta lor este sa ajunga cat mai repede unde si-au produs (functie, cariera, notorietate, succes, putere etc.). Sunt si persoane care nu sunt manate de aceasta sete de afirmare dar pe care, culmea ironiei, destinul ii impinge in prim-plan facandu-i, de cele mai multe ori, impotriva vointei lor, persoane de prim-rang, importante.

Postura de om-cheie intr-un sector de activitate se poate produce brusc, fiind vorba de un salt si nu de o evolutie pe fondul minunatei conjunctii intre cei doi Benefici, dintre care unul – Jupiter – este chiar guvernatorul Sagetatorilor, care se formeaza, pe 25 octombrie, pe casa a X-a a inaltarii in rang. Intre 25 octombrie, dupa ora 10, si 27 octombrie, unii au surprize placute, intalniri fascinante sau pot fi eroii unor evenimente cu alura unor scene de film. De altfel, intreaga zi de 27 octombrie este una speciala, fiind potentata de efectele Lunii Pline.

Intre 27 octombrie dupa-amiaza si prima parte a zilei de 29 octombrie, se pot pune premizele unor evenimente cu consecinte asupra regimului lor de munca si al salarizarii. Din punctul de vedere al sanatatii, psihicul este pus la incercare. Partea a doua a zilei de 29 octombrie si 30/31 octombrie se caracterizeaza prin versatilitate, prin risipirea in tot felul de relatii si dialoguri care se vor dovedi pierdere de timp.

Pentru cei care au procese sau se afla in mijlocul unor evenimente cu conotatie si implicatie juridica, perioada 29-31 octombrie este dificila, inselatoare prin jocul aparentelor si, uneori drastica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...