Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 28 octombrie, la pranz, Marte paraseste semnul Sagetatorului, unde s-a simtit bine, fiind in exaltare. Va intra in casa a II-a a banilor si-i va obliga sa numere de zece ori pe zi banii din buzunar, sa-si dramuiasca consumul si sa renunte, pentru moment, la o serie de cumparaturi sau cheltuieli proiectate. Nu este vorba de mari probleme financiare, ci doar de o atenta distribuire a finantelor.

Neintelegeri si dispute cu persoanele cu care se afla in relatii de ceva vreme ce presupun respect reciproc, cooperare si admiratie. Cu toate ca premizele nu dispar, ideile care i-au legat pana acum intra in contradictie cu interesele personale ale fiecaruia.

Aceste divergente de opinii nu sunt majore si nu sunt iremediabile, dar se dezvolta intr-un chip special: spectaculos si foarte vocal. Se spun vorbe mari (si cam aiurea), se rostesc promisiuni disproportionate fata de realitate care, fireste, nu vor fi onorate: sunt rostite de dragul de a impresiona.

Situatia se prezinta in linii mari, intr-un chip asemanator, si in ceea ce priveste “sectorul suflet” doar ca aici, pericolul unei despartiri este mai mare si, uneori, el poate reprezenta gestul final al unei separari definitive, mai ales daca situatia este motivata de conflictele anterioare care au avut acelasi subiect.

Nu uitati insa ca, de cele mai multe ori, se pleaca mai degraba de la un cuvant si nu de la o fapta concreta. Nu riscati bani la pariuri sau orice alt tip de joc de noroc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...