Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, posibil dialog la prima ora a diminetii cu un partener de afaceri sau de proiect comun sau schimb de replici taioase sau ironice cu partenerul de viata.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, puternic ecou afectiv al unor evenimente ce tin de un registru material sau financiar (informatii alarmante, „ganduri negre” privitoare la o eventuala deteriorare salariala sau la cuantumul unor taxe si impozite impovaratoare). Mercur va intra in miscare aparent retrograda si isi va pune amprenta, pana pe 16 aprilie, pe sectorul relatiilor afective ale nativului. Fara a crea mari disfunctii, Mercur va patrona sau va genera neintelegeri, imposibilitatea de nativilor de a se pune de acord cu o persoana draga sau cu copiii lor, de a rastalmaci afirmatiile acelora, de a se supara pe ei din motive neimportante. Mai important pare a fi acest tranzit pentru cei care desfasoara activitati artistice, de creatie sau interpretare, care ar putea fi viciate de decizii insolite, nejustificate, neinspirate sau superficiale.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, Sagetatorii se pot ambala, se pot mobiliza in vederea punerii in practica a unui ideal, al unei dorinte, al unui proiect. Motorul acestei initiative il va reprezenta starea de nemultumire fata de actualul lor statut socio-profesional sau de spaima ca timpul trece pe langa ei, fara a fi realizat ceva deosebit.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, nativii se vor concentra pe administrarea imaginii lor sau pe cultivarea ipostazelor de succes care sa le sporeasca notorietatea si sa le consolideze autoritatea.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, relatiile cu prietenii vor intra intr-un con de penumbra, Sagetatorii fiind preocupati de persoana lor. Se mentine, ca nota generala, nevoia de a limita cheltuielile si de a trai chibzuit.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...