Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, toti cei care au conturate deja conflicte legate de bani, bunuri si avantaje care depind de vointa cuiva si care trebuiesc legalizate se vor confrunta, probabil, in acest rastimp, ca de altfel, in ansamblu, intreaga saptamana cu diferite ipostaze care intarzie sau blocheaza aceste demersuri: intarzieri justificate dar si rea-vointa, ambitii, ostilitate, calcule ascunse, etc. Discutiile nu vor contribui la limpezirea situatiei si, pentru a nu se escalada conflictul, inflamat in plus si de influxurile Lunii Noi in Rac, in aceasta casa a VIII-a, cel mai indicat lucru ar fi amanarea lor pentru un moment favorabil. Totusi, unii nativi trebuie sa tina cont de faptul ca, pentru rezolvarea lor, ar putea fi obligati sa achte niste cheltuieli in legatura cu procedurile legale (taxe, cuantum de participare, plata unor onorarii sau expertize ori chiar a debitelor unor persoane implicate in acest joc de interese).

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, o anume categorie de Sagetatori se vor mandri cu un rezultat in plan profesional: succes la o conferinta, selectare intr-un colectiv de elita, acceptare intr-o institutie de prestigiu, absolvirea unei forme de invatamant superior sau de inalta calificare, ipostaze legate de multe ori, dar nu obligatoriu, de o tara straina. Alta categorie, cea a creatorilor, se va afirma prin realizari curajoase, novatoare si profund inspirate.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, probleme curente legate de activitatea publica sau extraprofesionala pe care o desfasoara. Vor avea nevoie de ceea ce se cheama “minte organizata”.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, momente de respiro alaturi de persoane in care au incredere, pe care le simpatizeaza sau a caror prezenta le face bine prin calmul lor interior si buna-credinta, deja dovedita. Demersuri legale cu privire la o activitate de tip hobby, loisir.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...