Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saturn, reordonatorul de destin pentru cei care s-au nascut in Sagetator, are parte, saptamana viitoare, de o serie de confruntari, mai acute sau mai blande, provenind din zodia Pesti, unde se vor afla, intreaga saptamana, patru planete, din Gemeni, unde intre 29 si 30 ianuarie se va va afla in tranzit Luna, si din Fecioara, unde opereaza o Luna Neagra in razboi cu toate planetele mai sus amintite.

Saturn ii va sprijini pe acesti nativi, nu in sensul ca sterge dificultatile si le netezeste, parinteste, drumul. Dimpotriva. Saturn le scoate in evidenta, le mentine in prim-planul atentiei lor, asa incat nativii, daca se fac ca nu vad aceste piedici, nu procedeaza intelept, pentru ca, de fapt, ei se fac ca nu inteleg ce sectoare din viata lor trebuie reformate, puse in ordine sau macar analizate.

Saturn le da mai multa rezistenta la stres, la oboseala, la uzura fizica si slabiciune psihica. Prin asta, Sagetatorii sunt, intr-adevar, protejati. Dar restul luptei trebuie sa o duca cu propriile puteri, fiind obligati ca se concentreze pe urgente, sa-si stabileasca prioritatile, sa nu stea cu gandul numai la schi, la bridge, la seara de jazz si la fripturica cu vin.

Acest “plaisirism”, in sine nu e vinovat, dar nu e esenta vietii si nici singura forma de implinire, cu atat mai putin de reactie in fata marilor conditionari de destin. Intrarea planetei Venus, pe 27 ianuarie, in Pesti, le poate induce o mare pofta de viata, de bucurii culinare, dimpreuna cu placerea de a se bucura de binefacerile caminului, a familiei si a gospodariei, unde, daca un anume grad de confort si lipsa de griji sunt deja instalate, atunci au toate datele intrunite, pentru a se echilibra si invigora.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...