Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, univers interior marcat de innourari, preocupari, griji pentru viitor, amintiri neplacute. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), Sagetatorii vor fi cuprinsi de iuresul evenimentelor. Vor fi ocupati, activi, energici si eficienti.

Saturn, aflat in sectorul lor natal, va face un aspect armonic cu Uranus si, in felul acesta, se vor genera numeroase ipostaze agreabile: fie petrec, fie se bucura de o poveste de dragoste, fie au facut o cucerire care le umple inima de satisfactie, fie fac sport si se relaxeaza, fie au castigat niste bani intr-un fel neprevazut.

In general, acesti nativi vor fi intr-o buna forma fizica. Ceea ce se petrece pe casa familiei din care provin este de natura sa-i bucure: calm, pace, liniste, stare de comuniune sufleteasca. Daca situatia se va concretiza altfel decat am anticipat noi, inseamna cu dizarmoniile din harta lor natala sunt mai puternice decat tranzitele acelui moment, risipindu-le potentialul bun.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, posibilele schimbari in regimul financiar ii vor pune in situatia sa refaca un traseu al promisiunilor si angajamentelor pentru care vor cere o amanare sau o rediscutare a clauzelor, termenelor si conditiilor.

O problema in sine este aspectul profund dizarmonic pe care il va sustine opozitia Uranus in Berbec cu Jupiter in Balanta, respectiv axa caselor V – XI, care poate sa patroneze un eveniment ce tine de prieteni, cunoscuti, copii, creativitate. Daca relatia Saturn-Uranus este armonica, relatia Jupiter – Uranus este dizarmonica; ele nu se contracareaza ci evolueaza independent.

Asa s-ar putea justifica stricarea relatiilor cu un prieten sau cu un grup reunit prin interese si scopuri comune precum si tulburarile in dialogul sau cooperarea Sagetatorilor activi, implicati in multe relatii socio-profesionale cu persoane din anturajul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...