Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, numeroase vor fi motivele pentru care acesti nativi nu se vor simti in largul lor: ba ii va chinui o stare de rau difuza la nivelul functionarii organismului, ba nu stiu ce tristete va pune stapanire pe ei, ba niste amintiri le vor rascoli trecutul si ii vor amari, ba vor purta ecoul evenimentelor de peste zi si nu se vor putea lepada de bruiajul unor discutii si afirmati stupide care ii vor obliga sa se gandeasca la o replica pe masura.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′, si seara zilei de 27 septembrie, Sagetatorii ar trebui, in mod normal, sa revina la normal, sa fie iarasi veseli, increzatori, puternici, activi, sociabili. Fireste ca, si aici, vor interveni nuantele necesare: viata profesionala, raspunderile sociale, construirea unui nume, renume, glorie, obtinerea unui succes, conservarea faimei, le vor pune probleme de strategie. Intr-o prima etapa, ei vor recurge la exprimare sau aparare prin discurs liber, prin exprimare publica, prin activism si initiativa organizatorica. Desi intentiile lor vor fi bune si constructive, demersul lor se va lovi de o serie de opozitii sau conditii (concesii) pe care nu le vor putea accepta de buna voie, de unde si al doilea aspect astral al acestei perioade, luptele interioare pentru gasirea unor solutii corecte.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, in mintea unora va incolti un plan cu miza financiara: daca au functie, au si bani; asta nu inseamna ca vor manifesta tendinte de parvenitism ci vor gandi o formula de securizare a vietii lor poate si pe fondul multor responsabilitati si cheltuieli asumate pentru sustinerea familiei. Casa relatiilor de prietenie sau a comunicarii cu persoane de care se simt apropiate prin idealuri, gusturi sau scopuri comune ar putea fi “scuturata” de evenimente care vor scoate la iveala aspecte de viata nebanuite; socul Sagetatorilor ar putea sa fie mare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...