Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, relații de prietenie menținute și păstrate în limita firescului, cu diplomație ori cu respectul cuvenit.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, axa celor două case ale sănătății va fi pusă la încercare. Psihicul va fi cel mai solicitat. În plan organic, se va menține vulnerabilitatea față de infecții și disfuncții endocrine.

Într-un alt plan de semnificații astrale, același context poate alimenta, în chip nefericit și periculos, demersurile unor rivali la locul de muncă; aceștia pot crea situații neverosimile, care vor stârni valuri și le vor afecta respectabilitatea (șicane, înscenări, complicități vinovate, puneri în vină ticluite, ca factor de șantaj și de presiune morală). Posibile modificări ale statutului nativilor la locul de muncă (funcție, atribuții, responsabilități, sarcini speciale) la baza cărora stă un conflict mai vechi (dorință de răzbunare), o rivalitate, o antipatie personală.

Răstimpul cuprins între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, va fi marcat de Luna Nouă în Săgetător, care va fi, pentru ei, un eveniment: se va încheia etapa inaugurată anul trecut și se va deschide un ciclu nou, care se va încheia anul viitor. Auspiciu favorabil demersurilor personale, evenimentelor cu tentă legală, oficială sau șansa ca nativii să-și facă ordine în viață.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, accent puternic pe tot ceea ce înseamnă venituri, muncă și administrare responsabilă a banilor. Sectorul va beneficia, din 26 noiembrie, de intervenția astrală, modestă, dar eficientă, a planetei Venus, care, până pe 20 decembrie, va patrona împrejurările favorabile unui câștig de valoare medie, dar, firește, util. Atenție la o situație ciudată, care, dacă va fi speculată inteligent, ar putea atrage un venit ocazional sau posibilitatea de a reevalua un onorariu, un tarif, o recompensă.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...