Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Iulie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 23-29 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), nativii vor simti nevoia sa ajunga la sentimente mai bune fata de unele rude care i-au nemultumit mai de curand sau in trecut. Vor incerca sa uite, sa ierte, sa treaca cu vederea, “sa lase de la ei” si sa dea curs sentimentelor crestine si relatiilor normale de familie. Asta nu inseamna ca o serie de contradictii vor dispare doar ca ele vor fi uitate pentru moment asa se explica de ce, in alte cazuri, acest efort spre firesc si cumsecadenie al nativilor nu va avea efectul scontat.

Intre 24 iulie (dupa – amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), se vor realiza mai multe trigoane regale pe semnele de Foc, care se vor constitui in uriase rezervoare de energie, de vitalitate, de exuberanta si de determinare.

Sagetatorii vor fi plini de energie, de vointa si de eficienta. La cote inalte va fi si dorinta de a se bucura de tot ceea ce le ofera viata: nici o traire nu este refuzata, nici un indemn nu este reprimat iar cufundarea lor in veselie, petrecere, dans, placeri culinare, practicare a sporturilor, aventuri, jocuri, intreceri etc. li se va parea firesc si chiar va functiona revitalizant. Multi dintre nativi vor avea pofte si chefuri originale: sa bea o bautura rara, sa faca experiente culinare, mai ales daca se afla in vacanta in alt spatiu decat cel al tarii sale.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), unele persoane vor incerca strategii la locul de munca menite sa le stabilizeze pozitia sau sa le serveasca un interes sau sa marginalizeze un coleg rival. Evolutie pe muchie de cutit.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, sunt posibile dar nu si favorizate dialogurile si tentativele de reconciliere; contextul astral nu este suficient de bun pentru o impacare sau o rezolvare fericita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...