Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 23 ianuarie, continua demersurile, incepute cu o zi in urma, menite sa inlesneasca punerea in practica a unor mici proiecte care ar aduce un castig modest dar imediat. Daca pe 22 ianuarie Sagetatorii au fost mai plini de speranta, pe 23, ei pot deveni mai reticenti si mai adecvati la realitate, ajustand o serie de calcule pe care le facusera si care le sugerau ca ar putea iesi din necaz.

Pe 24 si 25 ianuarie, unii au idei grozave, se poarta degajat, au initiative generoase, fac proiecte din care strainatatea nu lipseste ca ipostaza de lucru sau ca recompensa si, pentru moment, nu vor sa ia in calcul nici un impediment in calea realizarii visurilor lor.

Unele persoane, mai ales adolescentii, tinerii sau maturii in preajma varstei de 40 – 42 de ani, pot trece printr-o criza de identitate, ne mai regasindu-se in studiile pe care le urmeaza sau in preocuparile si meseria pe care o exercita. De aceea, pot face o “pirueta” existentiala si, fie vor renunta la respectivele forme de studiu – fie, fara a renunta la ele, deocamdata, se vor dedica unui nou domeniu de cunoastere si practica: o revolutie in plan personal.

Pe 26 si 28 ianuarie, Sagetatorii vor fi obligati sa tina cont de prioritatile ori de situatiile intortocheate din viata lor, mai ales in ipostaza publica, si sa intervina pentru a le ordona cum se cuvine. Poate ca, si in sanul familiei lor, ar trebui sa puna piciorul in prag. Dar, acest efort de redresare este dificil, presupune sacrificii sau adoptarea unei atitudini intransigente cea ce va starni reactii, opozitii si conflicte deschise.

Pe 20 ianuarie discutiile cu prietenii nu le sunt utile Sagetatorilor: toaca aceleasi idei, se pierde vremea, fiecare o tine pe a lui. In relatiile sentimentale, partenerii au reactii bruste, nemotivate, capricioase sau lipsite de maniere si politete.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...