Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, vesti de mica importanta le vor suscita atentia si le vor starni interesul sau curiozitatea nativilor.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, dorinta de pace in familie, de calm si relaxare.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, aventurismul si tendintele spre un mod extravagant de a trai si de a se bucura le vor condimenta aceste zile, impingandu-i spre decizii mai putin obisnuite. La aceasta dorinta de inedit va contribui si Mercur care tranziteaza in prezent Sagetatorul si care va accentua, mai ales in cazul celor tineri, dorinta de afirmare, de largire a orizontului de cunoastere prin experiente personale ori prin largirea cercului de cunoscuti prin cultivarea formelor actuale de socializare. Mercur le va accentua dorinta si placerea de a vorbi, de a comunica prin intermediul tehnologiei moderne, de a se afirma. In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn si, alaturi de Soare, va reprezenta, un element de contrabalansare a tendintelor negative sustinute de cei trei malefici prezenti in casa a II-a a banilor castigati din efort propriu. Pentru dupa-trei saptamani de acum in acolo, ei vor fi protejati si vor putea sa realizeze un echilibru intre venituri si cheltuieli sau sa dea curs unor tendinte de cumpatare si masura pentru a preveni sincopele financiare.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, disconfort psihic, fluctuatii endocrine, procese inflamatorii ce insotesc infectiile mai vechi sau sursele organice neidentificate inca si neaflate sub control terapeutic. Atentie! Un context discret, secret alimenteaza demersurile unor dusmani sau rivali de a strica imaginea nativilor la locul de munca ori de a le submina statutul si autoritatea profesionala prin provocari, incercari de compromitere, zvonuri, insinuari, inscenari, comploturi, in functie de miza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...