Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fireste ca perioada care urmeaza este momentul de gratie de peste an al Sagetatorilor. De la sfarsitul saptamanii vor avea inca un aliat astral pe sectorul lor natal care va contribui, alaturi de micul benefic – Venus si de protectorul lor major – Soarele, la o armonie intensa, reala, primita imediat de catre trup si suflet ca o adevarata binefacere.

Aceste persoane ar trebui sa se simta bine in pielea lor, sa se vindece vazand cu ochii daca sunt atinse de vreo afectiune, sa capete putere, speranta si entuziasm, drept care pot sa se implice acum in activitati cu grad mare de dificultate, care cer atat efort fizic, cat si rezistenta la stres sau la munca sub presiunea (a timpului, a responsabilitatii, a mizei etc.).

Multe dintre calitatile lor ce au fost estompate de dificultatile induse de tranzitele penibile ale ultimei perioade reapar ca un urias atu personal. Relatie buna cu Uranus, pozitionat in casa a V-a, de unde si sansa unor zile pline de surprize: intalniri placute, aventuri ca-n filme, povesti de amor, petreceri pe cinste.

Luna neagra dispare din campul mentalului superior (permitand o mai buna afirmare si exprimare de sine prin intermediul profesiei, unui talent sau activitatilor publice) si intra in casa a X-a ceea cu nu le va deloc confortabil. Deocamdata, efectele acestei schimbari nu se vad. De-a lungul timpului, acest nou tranzit astral va afecta imaginea si cariera.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...