Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, posibile mici dezechilibre banesti produse de cheltuielile sporite facute pentru cresterea, ingrijirea sau educarea copiilor ori de obligatiile fata de prieteni.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, latura evolutiei personale va cunoaste momente speciale: unora li se va parea ca viata le face un cadou, altii vor gasi firesc succesul pe care il vor obtine prin seriozitatea, maturitatea si valoarea lor personala. Solutia unei vieti noi va fi legata de strainatate. Pentru cei tineri, va fi vorba de o larga si frumoasa deschidere la inceput de drum in cariera, pentru cei maturi, de pana in 48 – 50 de ani, ar putea fi vorba de o cotitura cu sacrificii si renuntari dar fara regrete si suferinte interioare, tinand cont de perspectiva ce li se ofera. Uneori, aceste evenimente, care se vor desfasura pe parcursul uneia sau mai multor saptamani de acum incolo, se pot precipita in jurul datei de 23 iulie cand se va produce faza de Luna Noua in Leu, in casa a IX-a, care va angaja, in vibratia ei puternica, si functia de “croitor de destin” al Sensului vietii (Nodul Nord al Lunii), plasat in acelasi sector astral.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, “reglari ale tirului” in efortul de afirmare si mentinere a statutului socio-profesional sau public dobandit, ipostaza in care vor beneficia de sustinerea planetei Mercur care, in ziua de 26 iulie, va intra in zodia Fecioarei, oferindu-le Sagetatorilor un suport real; acestia vor fi mai cumpatati, preferand sa observe, sa asculte si sa se informeze inainte sa actioneze.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie, etapa prielnica dialogului nuantat si al tatonarilor in chestiuni parteneriale. Posibil sfat binevenit cu privire rezolvarea pe cale juridica a unui litigiu sau avertisment util referitor la maniera legala in care trebuie abordata o chestiune contractuala sau de afaceri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...