Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 23 august, Soarele intra in casa a X-a a acestor nativi si le da forta de actiune, stralucire in tot ce fac, justete sau oportunitate in tot ceea ce vor intreprinde pana la 23 septembrie.

Alaturi de Jupiter, intre 26 si 28 august, Soarele va alcatui o conjunctie care, pentru unii, se poate dovedi un minunat aspect cand portile destinului se deschid si totul este posibil. Altii pot avea, mai modest, un motiv de satisfactie in plan socio-profesional sau de imagine (succes, premii, distinctii, cronici bune, laude etc.). Luna Neagra va pleca pe 25 august din casa a X-a lasandu-le astfel drumul liber spre tot felul de realizari.

Ea va intra in casa prietenilor liber alesi, provocand, pana in primavara anului 2016, destramarea unor relatii. In alte cazuri, ea va contribui la accentuarea unor discrepante relationare, la nasterea unor conflicte sau va alimenta latura periculoasa a unor relatii interumane. Primul semn cu valoare de mesaj intre 27 si 28 august.

Mercur va intra si el in aceiasi casa a XI-a, unde va “lucra”, pana pe 2 noiembrie, in beneficiul discret al nativilor, mai ales in ipostaza contracararii sau limitarii efectelor neplacute nascute pe fondul conflictelor ce tin de specificul acestei case. Ziua de 22 august ii gaseste pe Sagetatori framantati de ganduri si nemultumiti.

Intre 23 si 25 august dimineata, cu Luna in tranzit prin sectorul lor natal, ei ar trebui sa fie din nou in forma, sa fie veseli, increzatori, determinati, operativi si eficienti. Intre 25 august dupa-amiaza si 27 august dimineata numara banii, calculeaza datoriile, refac bugetul personal. Intre 27 si 28 august intalniri surpriza, dialoguri interesante, schimburi de idei utile, venite tocmai la timp; posibile excursii sau drumuri la capatul carora se va intampla ceva ce le va face placere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...