Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, univers interior marcat de nemultumiri, revolte, planuri care sustin ideea de replica usturatoare data celor care l-au facut pe nativ sa sufere. Etapa vulnerabila pentru sanatate: risc de recidiva ale unor infectii, nevoia de a recurge la interventii chirurgicale pentru a corecta un malpraxis anterior dar si risc de eroare medicala (diagnostic, tratament, indicatii terapeutice).

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, Luna va strabate zodia Sagetatorului si ii va transforma pe nativi in niste fiinte extrovertite, degajate, joviale, vesele, optimiste, care vor avea reactii viguroase la toate provocarile momentului.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei permitandu-le Sagetatorilor sa cunoasca lume multa, de valoare umana inegala dar cu un impact asupra vietii lor interesant. Posibil ajutor venit de la un prieten, situatie avantajoasa, favorabila pe fondul unei intalniri indelung asteptate, dorite sau necesare.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului si va accentua tendinta instalata deja prin prezenta in casa a XII – a a planetelor Jupiter si Mercur, privitoare la sanatate.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, analiza atenta si responsabila a banilor disponibili pentru cheltuielile utile si necesare si distractii cu tendinta de a le restrange sau sacrifica pe cele din urma.

Din 27 octombrie, dupa ora 15:49′, informatii care uimesc, ipostaze neobisnuite, surprize in timpul unei deplasari, mici incidente in timpul unei calatorii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...